Friday, September 19, 2008

What Kind of Sleep you are

Semasa browse web site tadi tengok ada gambar ni, Menarik pulak tips ini. Ada persamaan dengan saya melihat gambar cara saya tido. Tapi kalau yang "buas" tidor pelbagai pesen mungkin bole diketagorikan sebagai "Multiple Personality Disorder"








7 comments:

Snowflake said...

Assallamualaikum
Saya dalam kategori 2 sebab doctor menasihati tidur sebegitu untuk menyenangkan pernafasan saya. Saya menghidap asthma.
Wassallam

hashim habeed said...

Snowflake : Ayah saya juga Asthma memerlukan 2 - 3 bantal untuk mengalas kepala untuk pernafasan yang baik semasa tidor

Snowflake said...

Assallamualaikum
Betul tu. Tapi.. saya belum senja lagi, masih tengahari. Ustaz ini macam fikir saya dah lanjut umur plak. Selamat bersahur, jangan berdengkur.
Wassallam

halym said...

tido menangkup :- jaga jaga, orang tua2 kata berzina dengan syaitan!

hashim habeed said...

Snowflake : Walaikumsalam Laa sikit pun tak berniat mengatakan snowflake dah senja. cuma kebetulan saja berpanyakit cam ayah saya je....

Halym ; Berzina dgn syaitan ....hmmm kena kontrol ni nanti jadi bapak syaitan pulak lagu haru...

eddyra said...

bang hashim.. eh silap en hashim.. apasal gambar peluk bantal golek takde??

hashim habeed said...

En Eddyra :Peluk batal golek mungkin untuk orang orang Sleep disorder aka isomia kot. ha ha ha

Tekan

Tekan

Loading...