Wednesday, October 22, 2008

Akhirnya



Setelah beberapa hari menjalankan kerja kerja mencari gali, mengodeh2 copy paste dan meminta tunjuk ajar dari Sifu Wordpress Aeropama akhirnya saya akan memulakan kerja kerja membuat entri dari Wordpress pula. setting dah buat, pluggin ada lagi yang kena masuk, layout lebih kurang dah buat so apa lagi berpindah je



so saya akan stat berWorpPress dari

http://hashimhabeed.aeropama.com

Semua yang pernah datang ke sini / terpaksa datang, termasuk kesini dipersilakan ke sana dan saya mengalu alukan sebarang positive atau negative komen

SALAM

13 comments:

Snowflake said...

Assallamualaikum
Sedih juga mau ningallin rumah lama yeah... selamat perpisahan ini blogspot.
Wassallam

hashim habeed said...

Penghijrah boleh ditafsirkan sebagai satu perubahan lokasi secara zahir dari titik BS menuju ke WP, ia juga boleh menjurus kepada perpindahan bersifat kejiwaan, rohani atau apa-apa jua situasi yang lebih abstrak daripada itu.
Apa yang penting, unsur yang perlu ada dalam amalan berhijrah ialah berlakunya perubahan kedudukan berbanding dengan tempat atau keadaannya yang asal sama ada secara ruhi ataupun jasadi. Bagi masyarakat kita, perkataan hijrah telah sebati dan diterima pakai dengan pengertian yang mendalam oleh segenap lapisan masyarakat.
InsyaAllah

kasut-gombak said...

oo..ko la hashim habeed tu.

oo..

oo..

oo..

salam, salam.

zairi said...

awal2 nak memblog dulu, aku pakai wordpress..oleh sebab belum cukup ilmu, aku pindah ke blogger.

ab geldofg said...

best

singamaraja said...

SOS

SIDANG DEWAN UNDANGAN NEGERI PERAK DI BAWAH POKOK

umar_skyscooter said...

hai tuan rumah yang kiut-miut,ape khabar?hrp shat,ade mase jenguk ler blog sye ni (http://blufairyklasick.blogspot.com)

yoy said...

orang islam bodoh macam babi. patut mati punya agama. muslim semua otak kering. cipta nama bodoh ada lah.

vesewe said...

F***k Muslims and all malay pig in Malaysia.

I feel ashamed to call myself a Malaysian nowadays because you malay pig are making us losing our pride day by day by corrupting the once dignified image of this country, you know Malaysia is now a laughing stock among the non-Muslim countries in the world!

People despise this country still protecting the lame lot and not doing anything to improve the deteriorating situation, still practising double standards among its own people, still expelling the non-malay genius to other countries, still depriving the rights and benefits of other races to its own race, still criticize and blame the Chinese for their minority poverty.

Hey, what is wrong with you malay pig? Haven't you fed yourself enough with the loots yet? Still want more? What a worthless thieves bunch!

You malay pig are worse than a maggot. We need a leader not a faggot to rule this country. Get lost you freak!

For all the bad things you stupid melayu babi say about the Chinese, when you are in trouble and big shit, what do you do?

You come crawling back on your knees to the Chinaman to help you, because you can't trust all your malay pig who are sodomy rapists, incest culprits, drug addicts.

Without the Chinese, you malay pig will still live on trees, swinging from tree to tree like monkeys, or forages on the ground by your 4 legs to eat all the shit.

You malay pig are a truly ungrateful lot - the minute all the Chinese leave Bolehland - you malay pig will collapse into the sea and die - that is your destiny!

I think the problem of malay pig race is their culture - it is in born in their gene - nowhere in the world that you will see affirmative action is focusing on the majority because it is always the minority that need the protection.

Worst, the minority in Malaysia has been systematically marginalized just to suppress them of their growth.

Let the malay pig make Malaysia the most corrupted place to live in and see what happened in 2020? I guess malay pig will go back to Indonesia as Malaysia don't belong to them, they are also immigrants from Sumatra, Sulawesi, Jawa, etc.

Please get it into your pea-sized otak udang plastered with layers and layers of tahi babi encased in your kepala kayu that Malaysia belong to the Orang Asli who are the true bumis of the country.

Niffy pellmell malay pig are in fact pendatang haram who swam across the Melaka Strait illegally from Sumatra. They should be caught, given severe caning and deported back to their pig sties in Sumatra.

Boleh said...

Pukimak punya melayu anjing berotak babi.
Kalau betul2 semua Cina India balik ke negara masing2 lagi senang bagi mereka bomb malaysia terutamanya semenanjung.
Selepas semua kaum Cina India balik, Cina India kerajaan boleh hantar berjuta2 askar Cina askar India & atomic bomb bagi hapuskan semua melayu anjing tanpa seekor pun hidup.
Lepas tu 'kaum melayu' tidak akan wujud lagi di muka bumi dan buku sejarah. Baguslah!

learn quran online said...

You are doing a great job I liked reading you blog and I loved keep on the good work on I don’t know if I have said it already or not but great wok tack care thank you

Anonymous said...

tiba-tiba jee muncul .. apa cita ni?

online quran reading said...

nice

Tekan

Tekan

Loading...