Monday, October 20, 2008

Problem


Saya terpaksa kembali berblog dari sini kerana saya akui agak sukar untuk menukar banyak setting dati wordpress. Saya akui kata kata Lochee yang wordpress memang bukan user friendly. Wordpress memang mudah untuk membuat entri dari tetapi untuk tukar theme agak sukar.
Masa download FTP.exe file 2 kali aku dapati PC aku ada problem dijangkiti Virus yang pertama PC Auto Shutdown yang Kedua Excel aku tiba tiba ada password.

Entahlah esok aku try chat dengan Syam find out more....

6 comments:

Tie said...

Terkezut tgk muka miow tuh!! Patutlah senyap je..tie dah agak mesti ada problem...(pandai tak tie telek tu??)Mujurlah tie tak cuba tukar...tie tentu lagi haru!! Moga2 dapat selesaikan masaalah tu..kesian gak.

Kujie said...

hehehe..... tak cukup garang mcm rimau tu..

tgh sengal tatau nk update...tu letak amaran awai2 jgn dekat

hashim habeed said...

Tie : Ya lah tie serabut kepala dengan Kerja lagi degan masalah ni lagi...
Nujum Mak Belalang Ke?

Kujie : Kita just serabut je tak perlu garang.....
Jangan plak mengamuk kat tempat awan ni ye....

Snowflake said...

Assallamualaikum
Waduh... kejadian Allah swt emangnya ngga boleh dipertikaikan yea... comel banget cat ini? Tapi apa yea.. ditengah deria bau nya.
Benaran, wordpress ngga friendly. Kusut gw.
Wassallam

lochoe said...

dont believe on my word :-) ,,, hehee

email pada aku ko nye ftp dan wp-admin password, aku settingkan template utk ko... just bagi theme apa ko nak... YM aku untuk membantu.. YM: lochoemail

Hashim said...

SNOWFLAKE : Benar sekali nggak user friendly

Lochoe : Ok nanti saya forward kan

Tekan

Tekan

Loading...