Thursday, May 22, 2008

Bila Artis Melayu Mabuk


Entahlah suratkabor ni benor ke tidak tetapi tingkah laku dengan pemakaian wanita yang bernama Nurul Hana yang dikenali sebagai Nana jauh menyimpang dari dasar yang di war warkan kerajaan Hadhari. Perlakuan dan pemakaian terlalu teruk malah lebih aib jika dibandingkan dengan seorang lelaki yang bernama Faizal Tahir. Kenapa dia masih dibenarkan untuk muncul dikaca TV ? Pernah melihat dia berpakaian menjolok mata semasa mengacarakan program di Astro.
Inilah sekiranya Mentor kencing berdiri maka Protege kencing belari.

Perbezaan Manusia dengan binatang.

Allah SWT berfirman :

" Wahai anak Adam, telah kami turunkan buat kamu pakaian yang boleh menutup aurat-aurat kamu dan untuk perhiasan" ( Al-A'raf : 26)

5 comments:

Heartless Devilish said...

Uhuks..
Buruk betol ropernye...kan?

ezza erisa said...

dia ni dari dalam akademi katanya dah seksa pemakaian
sekarang dah ada duit beli baju pun..cari jugak jenis tak cukup kain....

artis camni wajar di gam gajahkan...

BELIA BENCI Nana..hahaha

computerevo.com said...

buruk amat

Syam said...

mak ai...buruknya perangai. mcm ni ke nak wat contoh. baik letak dlm tong smpah je

AC said...

Mabuk ke tak mabuk no. 2. Tapi kalau pakai macam nak pi swimming pool memang bingung minah ni.... Apa perasaan mak bapak dia bila tengok gambar cam ni....

- Bukan AC Di sini.... -

Tekan

Tekan

Loading...