Friday, July 11, 2008

Jalan Jalan Lagi

Masih lagi letih.....
Setelah pulang dari Genting brainstorming session terpaksa pergi ke Batu Pahat untuk menghantar Anak Buah masuk "U" selepas itu bermalam di Parit Jamil Muar 2 malam (Dah lama tak balik ke rumah atuk muar) singgah kat Tangkak melayan isteri membeli kain dan tempah langsir untuk Persiapan Raya tahun ni, sebelum baik keKemaman. Masuk Office boh beritau kena pergi Refresher course untuk offshore safety training kat Kelana Jaya travel lagi seorang diri ke KL untuk course 3 hari. Hari ni pulak kena pergi ke Imigration Kuantan pulak untuk settle kan masalah passport wife.

Next week kena pergi ke Offshore pulak ...

Takpe lah dah kerja sebagai Kuli dengan syarikat orang ikut jelah........

No comments:

Tekan

Tekan

Loading...