Tuesday, July 1, 2008

Still kickin alive.....

Hari ni baru kembali ke Kemaman, Minggu lepas berada kat Genting kerana ada program "Brain Storming session" Program ni semacam kira dera otak untuk menerima pembahruan dan perubahan dalam syarikat. Management juga berfikir dengan program ini Buluh masih bole di lendur walaupun dah lanjut usia.. Nak buat cam mana dah terpaksa. So apa apa pun kita orang happy kat Program tu walau pun tersenguk senguk akibat Mengantuk menonton bola final Jerman VS Spain....
Antara berita berita sensasi masa kat sana
Cerita sensasi pasal Lawak bodoh bila ada dakwaan Liwat keatas DSAI
Pasal Match booking EURO final
Pemuda MIC letak jawatan
Presiden & timbalan presiden MCA tidak mahu bertanding untuk jawatan

Apa apa pun nanti kita tengok apa akan jadi... Miss pulak lawatan sambil berdemo ke KL pada 5/julai/08 nanti kerana ada program lain...

4 comments:

Anonymous said...

Sepemerhatian saya selama dh bekerja lingkungan 16thn utk 6buah syarikat swasta,...kesemuanya...
Kalau pasal mengutuk pekerja mmg firaun diorg semua...
Yg bermasaalah sebenarnya bukan satu2 company tu.....
Yg bermasaalah sebenarnya org2 bodoh sombong yg diambil bekerja utk satu2 company tu....
Masing2 nk kira nk jg punggung masing2 walaupun tindakan tu JELAS membuatkan keadaan tidak adil & menganiaya sebelah pihak..
Tambahan pulak jenis yg tak reti buat keje, berlagak hebat....
pastu bg order yg tak sepatutnya..
Agak2 la..bukannya ko tak mati..
Pada yg terasa tu sedar2 lah...
bila kita menganiaya ssorg bukan pd tempatnya...
tunggu lah balasan dr Allah..
Sesungguhnya Allah itu Maha Adil
dan balasan Allah adalah pasti.

P/s: petikan ini utk yg zalim shj (berkenaan, yg terasa)bukan utk semua org...harap ambl perhatian..

Tie said...

Hmm patutlah senyap je, sibuk rupanya.. Harap2 sihat je..

Jie said...

sediakan popcorn nk tgok drama ni

Mr PenyuBiru said...

a'aa..patutlah lama tak updet, enjoy kat genting upernya.hehe

Tekan

Tekan

Loading...