Saturday, September 27, 2008

Selamat Hari lahir Habeeba

27.September.2008.
Selamat Hari Lahir yang ke 2 untuk anak perempuan kesayangan saya Beeba




P/S Penyiaran gambar diatas mengakibatkan rasa kurang senang terhadap abangnya kerana saya tidak menyiarkan gambar sedemikian semasa Hari Lahirnya yang ke 8 bulan lepas. Abangnya telah melancarkan serangan peribadi keatas Papanya akibat penyiaran gambar adiknya..
-----------------------
P/SS . Rakan blogger Aeropama.com juga maraikan hari lahirnya sama dengan anak saya pada hari ini. Saya mengambil kesempatan Semoga beliau dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur & mencapai apa yang dihajati olehnya. Amin

17 comments:

eddyra said...

alhamdulillah.. ni anak hok mok yang mana satu ni.. :)

hamir said...

Selamat Hari Jadi untuk Habeeba. Dan sampaikan salam khas kepada abangnya, Hisham.

Anonymous said...

Selamat Hari Jadi Habeeba.

Drpd Hafiz.

Anonymous said...

Selamat Menyambut Ulang Tahun Kedua, Habeeba.

Daripada Nurul Aisyah.

Tie said...

Tu laa..papa tidak adil!! Mokcik Tie sokong abang beeba..hi hi..Sian dia..lepas ni tepekkan gambar dia lak..buatlah tajuk glamour sikit..Oh ya..selamat hari jadi Habeeba..(papa bagi hadiah apa,yek??)

dijahsaad said...

Selamat Hari Lahir Habeeba..Semoga menjadi wanita yang solehah..AMINN

hashim habeed said...

En Eddyra : Kuang Kuang Kuang.... Cubaaan yang baik... Orang rumah aku senyum je kat belakang

Abg Hamir : Thank for drop komen.. Bila balik ?

Hafiz : Oooo Budak kajang rupenya

Aisyah : Aisyah pose ke ??

hashim habeed said...

Tie : Bukan tidak berlaku adil tetapi masa Birthdaynya kita orang bercuti Kat KL maklumlah masa tu cuti sekolah. Dah redakan keadaan si abangnya next entri gambar abang pulak. Hadiah nanti fikir dulu

Dijahsaad : InsyaAllah. anak yg solehah impian setiap keluaarga.

halym said...

Hepi besday Beeb..
anak peranakkan neh, siapa yang peranakkan? mama ke papa?
kejap..ni mesti mama dia yang keturunan Pakistan ni..papa dia kopok lekor..hahahaha

hashim habeed said...

Halym ; Tekaan yang hampir hampir tepat, sipi sipi,...... Nanti entri yang akan datang InsyAllah saya ceritakan

Snowflake said...

Assallamualaikum
Comel sungguh puteri ustaz ini dan yang snow rasa ustaz mempunyai isteri yang secantik secomel. Apa apa pun, Snow ingin juga ucapkan "Selamat Hari Jadi" untuk Habeeba semoga sentiasa dirahmati dan dimurahkan rezeki.
Wassallam

azuwan said...

bila la aku nak ada anak ni ek..huhu...chumil la Habeeba..

hashim habeed said...

Snowflake : Amin.. Anugerah dari Ilahi.

Azuwan : Terima Kasih kerna komen. Dah kahwin ke ? kalau tak kena kahwin cepat2

aeropama said...

alhamdulillah... anak sudah makin besar hashim

selamat hari raya hashim. smoga keluarga kau bertambah bahagia

Kujie said...

Selamat hari raya aidilfitri 1429H, dan selamat ulangtahun kelahiran utk putrinya Habeeba.

Snowflake said...

Assallamualaikum
Waduh.. lamanya ustaz and family beraya. Ini mesti banyak dapat duit raya ni.. he he (gurau aja). Update larr ustaz, berapa hari dah Snow menghayau kat sini.
Wassallam ustaz.

hashim habeed said...

Syam : Ya makin besar dan makin nakal..

Kujie : Sama Sama .. Semoga Kujie serta keluarga sentiasa diberkati Allah S.W.T

Snowflake : Walaikumsalam. Dah habis raya dah siap dengan Raya 6 sekali... He he he

Tekan

Tekan

Loading...